26-06-2018 ; HELAAS ONDERVINDEN SOMMIGE KLANTEN WAT PROBLEMEN MET DE KORTINGSCODES DIE BLIJKBAAR NIET ALTIJD WORDT TOEGEPAST....

KIES IN DAT GEVAL VOOR 'VOORAF OVERMAKEN' IN STAP 1 VAN HET BESTELPROCES WIJ PASSEN DAN DE FACTUUR HIER AAN EN STUREN U DAN VIA EEN SEPARTE MAIL DE BETAALLINK TOE

 

WELKOM IN ONZE WEBSHOP - WWW.KISPORTWINKEL.NL

 

LET OP! DEZE INFORMATIE IS ALLEEN VOOR ONZE TIGERINSTRUCTEURS BINNEN NEDERLAND

OF voor BELANGSTELLENDEN - BINNEN NEDERLAND DIE IETS BIJ ONS WILLEN AANSCHAFFEN

 

Wij verzenden op dinsdag en op vrijdag, mits uw bestelling tijdig bij ons binnen is en de bestelde artikelen op voorraad zijn en uw bestelling door u is betaald!

Wij gaan vanaf heden verzenden via een andere tussenpersoon. U kunt uw pakket/bestelling volgend via een Track en Trace.

Tarieven voor Nederland en België hebben wij vanaf 10-05-2017 moeten verhogen (zie hiervoor onder Tigershop Schoolhouders - verzendingen)

De tarieven van de gewone brievenbuszendingen zijn verhoogd, hierop hebben we de prijs voor de verzending tm 100 gram (badges tot 19 stuks) moeten verhogen. De optie voor het traceerbare brievenbuspakje is komen te vervallen. 

Informeer bij uw eigen (sport)school naar goederen. Wij hebben deze website opgezet voor de leden die vallen onder KISPORT/Stichting Ki.

De goederen voor onze leden worden via de lesgever op de locatie afgegeven. Verzending naar uw huisadres doen wij niet, dit bespaart u de verzendkosten en ons veel extra werk.

 

© 2010 - 2018 KISPORT WEBSHOP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie